Дата и час: 16 Яну 2026, 15:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Магистърски програми - катедра Политология
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010, 15:28 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Няколко въпроса към колегите от ФФ и учещи и кандидатстващи в 3 (4)-те магистърски програми на катедрата:

Мога ли да подам един комплект документи, както за задочна, така и за редовна форма на обучение. Мога ли да подам един комплект документи както за платено, така и за държавна поръчка? Ако не ме приемат държавна поръчка, ще мога ли със същия комплект документи да кандидатствам автоматично за платените програми на същата катедра?

Някъде по време на кандидатстването и записването все пак ще ми бъде ли нужна академична справка или само уверението ще ми свърши работа, след като съм бакалавър от Фак. по журналистика и масова комуникация.

Таксата за платено обучение за програма "Политически мениджмънт" разбирам е 1800 за година и 500 (или там някъде) за неспециалистите като мен за първи семестър, но колко струва последният семестър? Никъде не намерих информация...

Примерните теми, определени за изпита за желаещите на първо място програмата "Политически мениджмънт", реалните теми ли ще бъдат или наистина са само примерни, имайки предвид, че са абсолютно актуални?

Колеги, моля ви, кажете нещо повече за изпита от "каченото" в сайта на факултета и университета... Препоръчително цитиране на препоръчани автори? Препоръчителен обем? 4 часа ли е изпитът?

Някой има ли представа защо документите за кандидатстване се предават в Ректорат, а не в някой от блоковете на ФФ?

Знам, че са ми много въпросите, но време няма. Ако някой успее до 5-ти септември да ми помогне, ще черпя :-) :–)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Входящ тест за "Магистърски програми за икономисти" !!!

в СтФ

Dragooo

0

737

24 Авг 2012, 18:34

Dragooo Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпроси-ЮФ,магистърски програми? (05/2004г.)

в Студенти - АРХИВ

RU_GIRL

9

2739

09 Юни 2006, 11:40

Плазмодий Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Магистърски програми във ФМИ

в Административни въпроси

euler

1

580

18 Май 2011, 11:56