Дата и час: 16 Яну 2026, 09:54

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: проф. Наталия Александрова
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2011, 13:25 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте , колеги!
Аз съм ваша колежка от Пловдивския Университет и имам нужда от помощ.
Понеже първия семестър бях в Белгия , по Еразъм, изпуснах изпита при Александрова.
Проблемът е , че тя ще идва в Пловдив чак на 11ти март , а срокът за подаване на стипендии е 10ти.
Имате ли някакви нейни координати, аз се опитах да пиша на и-майла и ,който е в сайта на СУ, но не получих отговор.
Ако знаете как мога да се свържа с нея, ще ви бъда много благодарна.
Или може би , ако знаете програмата й, кога има лекции , кога е приемното й време?

Благодаря ви предварително.
Таня

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: проф. Наталия Александрова
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2011, 13:45 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
http://www.phls.uni-sofia.bg/display.ph ... ser_ID=147 - тук има стационарен телефон, на който да я потърсиш. Ако успееш да издириш в интернет програмата на психолозите например, ще видиш и кога има занятия по предметите, по които преподава (пак са написани.)

Другият съвет, който мога да ти дам, е да си подадеш документите за стипендия като се уговориш с отдел студенти, че поради тези и тези обстоятелства преподавателят ще може да те изпита едва на следващия ден и желаеш след като това се случи да коригираш молбата си с новата оценка. Едно момиче от СУ така се прехвърли в друга специалност като след като си взе нужните изпити (нейните бяха повишителни) допълни молбата си за преместване с новите оценки. Вярно, че ситуацията е различна, но си струва да се пробва приложението й по аналогия към твоя случай.

Дотук мога да съм ти полезна с теоретичната част. Дано някой друг има повече конкретни сведения за преподавателката. Успех! ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]