Дата и час: 16 Яну 2026, 12:49

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Магистратура Разпределени системи и мобилни технологии
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2013, 17:29 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, нов съм тук и съм приет на предварителното класиране в Разпределени системи и мобилни технологии. Много се валнувам и се надявам да не ви затормозя много с моите въпроси. :D
Имам няколко въпроса:
- Трудно ли е много за човек, който е завършил икономика и досега не се е занимавал с подобни неща, само от интерес съм прочитал някоя друга книжка или нещо в интернет?
- Относно задължителните изпити "Компютърни мрежи", "Интегриране на разпределени системи" и "Компютърни архитектури" - тъй като часовете на лекциите са през седмицата в работно време, а аз работя и няма да имам възможност да ги посещавам, възможно ли е да се вземат изпитите без посещение? И изобщо за всички предмети, трудно ли е много, ако не можеш да посещаваш всички лекции?
- Откъде мога да видя за кой предмет какъв учебник ми трябва и от къде си ги купувате?
- Кога и къде си избирам избирателните предмети ? И лекциите по даден предмет само през единия семестър ли са или ги им и през двата?
- Понеже не съм завършил бакалавъра в България имам три-годишен бакалавър и ще трябва да положа повече изпти за да имам над 90 кредита. Знаете ли къде мога да разбера колко точно?

Благодаря предварително на отговорилите и се надявам скоро да мога и аз да помоагам с отговори! :)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Магистратура-Географски информационни системи и картография

в ГГФ

miloto_g

0

325

13 Авг 2013, 22:18

miloto_g Преглежда последните мнения