Дата и час: 16 Яну 2026, 10:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: За живеенето с животно, пушачи и други :))
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2013, 01:22 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
fak написа:
преди да спра месото имах тежки алергии от полени с кашлица и страшна хрема.. всяка пролет беше ад..
от няколко години нямам такъв проблем..

Някъде четох, че проблемът не е конкретно в месото. демек ако е чисто, няма проблем.
Само дето в момента чисто месо, без да е тъпкано с антибиотици и хормони, нема..

а за ензимите.. Принципно не разбирам много, но доколкото знам, ензимите отговарят за разграждането на храната в храносмилателната система.. и естествено състояние е да си ги произвеждаш сам..

Напълно възможно е да има връзка, индивидуално е при всеки организъм и на някои хора вегетарианството се отразява доста добре.

Сега по темата :lol: : по мои наблюдения, хазаите под "животни" разбират кучета и котки и в повечето случаи са против, защото докато възпиташ животинката, тя ще повреди известен брой мебели. Освен това, жилище, в което живее куче (примерно) няма как да бъде стерилно чисто, а за много баби това е чудовищен проблем. За риби и птици не съм имала пречки, приемат ги добре (може би си мислят, че не цапат :lol: ), за разлика от чичковците в градския транспорт... :roll:
За пушачите... приятелят ми е пушач, аз и брат ми не сме, затова пуши на балкона. Мисля, че с компромиси се нареждат нещата. И от двете страни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4