Дата и час: 16 Яну 2026, 13:38

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти с MidwinterSun
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 21:27 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
:D

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти с MidwinterSun
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 22:07 
Живее, за да пише
Аватар

Хаааааааааааааааааааааааа :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Силве, почвам те

1.Какво щеше да е ако не беше право?
2.Как, по дяволите, винаги изкарваше супер оценки по математика :shock:
3.Най-хубавият спомен за 5 години с този клас
4.Най-хубавият спомен от бала
5.Кушлева или Стойна Тончева?
6.Откъде дойде това с мушмулите
7.Беше ли се панирала за изпитите

Айде стига толкова засега

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 22:29 
мушмулите се броят наесен
Аватар

Благодарил (а): 408 пъти.
Тя Силвето леко няма компютър сега...едва ли скоро ще отговаря :shock:

http://www.freerice.com
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2009, 13:45 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Отговарям още днес - явно имам талант да се присламчвам към чужди компютри. :Р

valandin написа:
Хаааааааааааааааааааааааа :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Силве, почвам те

Почвай ме =)

1.Какво щеше да е ако не беше право? - По всяка вероятност психология. Само че това е твърде хипотетичен вариант, тъй като за психологията не ми стигна балът.
2.Как, по дяволите, винаги изкарваше супер оценки по математика :shock: - Ооо, ти не знаеш за моето тайно супер-оръжие :lol: През цялото време работех с частна учителка - невероятна жена, която ме преведе през 7-и клас и реших, че така и така явно ми помага, дай да си остана с нея. Преди тези уроци нямах ни най-малкото подозрение за това, че математиката ми върви толкова много. А тя и досега казва, че съм най-добрата ученичка, която някога е имала. 8)
3.Най-хубавият спомен за 5 години с този клас - Ми... знам ли, то... ние не бяхме сред най-задръжните класове, така че май нямам нито един спомен с целия клас. Обаче няма да забравя как крадяхме контролните предварително. Или как се лигавехме по биология. Оооо, лигавенето по биология - прекрасни времена бяха :bounce:
4.Най-хубавият спомен от бала - Ресторанта, в който ми беше изпращането. Беше се събрало цялото семейство плюс най-близките ни приятели. Всичко беше перфектно.
5.Кушлева или Стойна Тончева? - Кушлева, естествено! Стойна ми блокираше мисленето - в нейните часове се чувствах като умствено недоразвита, защото беше невъзможно за каквато и да е мисъл да протече в главата ми. (*Кушлева ни водеше по литература. Тончева - по психология и логика. Само. Слава Богу.)
6.Откъде дойде това с мушмулите - Поредното лигавене =) Ти ако знаеш колко още такива имааааааа :lol: После един ден Поли донесе в училище мушмули и ни ги раздаде. Мисля, че тогава окончателно се затвърди това обръщение.
7.Беше ли се панирала за изпитите - Хм... Малко ми е сложно да отговоря, защото не помня. Май че не, обаче. Цяла една година преди това треперех от страх заради тия изпити и точно преди тях ми свършиха запасите от паника :lol: Но се бях притеснила адски много после, заради оценките и класирането.

Айде стига толкова засега - Значи планираш още, а? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2009, 18:47 
мушмулите се броят наесен
Аватар

Благодарил (а): 408 пъти.
Хмм Илияна донесе мушмулите...аз само ви досаждах с лигнята докато не прихванете.
И мила, повярвай беше се панирала :lol: Пишеше ми в скайп и разправяше че ще имаш 3 :salute:

Сега мойте въпросчета:
1.Не те ли беше срам да пиеш толкова млако на НГ?
2.Ако трябва да избираш м/у мобилен телефон и компютър без кое от двете не можеш да живееш?
3.Защо не дадеш онези рибки на котките? :king:

http://www.freerice.com
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2009, 20:19 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Епа айде и от мен!

Здр, Силве...

1. Какво за теб съдбата?
2. Кефиш ли се на еклогата?
3. Къде не би искала да се върнеш?
4. Влюбена ли си в момента?
5. Льобима храна/напитка/играчка от детството?
6. Льобима тема у форума и защо тя те кефи, а не друга?
7. Какво е мнението за тази тема с разпитванията?
8. Кое е най-красивото място в България, според теб?
9. За коя кауза би си дала живота?
10. Каква песен слушаш, докато отговаряш сега?
11. Подреди личен Топ 10 на форумци с най-откачени постове?
12. По-хитро - предскажи кои ще са следващите 5 баннати от форума (ако знаеш и за какво)?
13. (Традиционен) Какво е мнението ти за мен?

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 22:01 
лейди британска котка
Аватар

Mushmul написа:
Хмм Илияна донесе мушмулите...аз само ви досаждах с лигнята докато не прихванете.
И мила, повярвай беше се панирала :lol: Пишеше ми в скайп и разправяше че ще имаш 3 :salute:

Е, сега... Аз си казах, че не си спомням особено добре :lol: Май беше, защото точно уикенда преди моите изпити аз бях у вас :lol:

Сега мойте въпросчета:
1.Не те ли беше срам да пиеш толкова млако на НГ? - Ни най-малко. Алкохолът може да е хубаво, може и да е лошо нещо, но аз се влияя от личния си вкус. Просто не ми се пиеше, пък и виното, което се оказа ракия, съвсем ми съсухри мерака.
2.Ако трябва да избираш м/у мобилен телефон и компютър без кое от двете не можеш да живееш? - Без компютър. Мобилният телефон, погледнат в крайна сметка, си е просто гъзарийка. (Макар и от най-сладките.)
3.Защо не дадеш онези рибки на котките? :king: - Моите котки не проявяват интерес към риби. Опитвала съм се да се отърва от една колония гупи, които бях навъдила в буркан. Нищо, братче. Дори не ги забелязваха. Съмнявам се, че към един сом ще проявят по-голям интерес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 22:36 
лейди британска котка
Аватар

Kristo написа:
Епа айде и от мен!

Здр, Силве...

Здрасти =)

1. Какво за теб съдбата? - Приемам нещата простичко: 1. Всяко наше действие има своето отражение в бъдещето. В този смисъл, сами ковем съдбата си. 2. Всяко нещо, което се случва, се случва поради някаква причина. Щом като е станало, значи така е трябвало, колкото и да е лошо. (Макар че не мога да проумея Божествения промисъл на това да има газова криза, а аз да нямам парно и топла вода.)
2. Кефиш ли се на еклогата? - Първоначално прочетох екологията :shock: Да, кефя се на Еклогата - лесна тема е :mrgreen:
3. Къде не би искала да се върнеш? - Кв. Света Троица в София. Никога, по възможност. =)
4. Влюбена ли си в момента? - Да.
5. Льобима храна/напитка/играчка от детството? - Храна - целият асортимент от манджи и закуски, които ми правеше баба, когато бях малка. Напитка - айрянче. Изпивах по цял буркан домашно кисело мляко след тренировките по тенис. Играчка - запазила съм си колекцията играчки от шоколадови яйца. И двете кукли барби (ама от оригиналните).
6. Льобима тема у форума и защо тя те кефи, а не друга? - Темата за всякакви въпроси, запитвания и проблеми. Защото е полезна. : )
7. Какво е мнението за тази тема с разпитванията? - Не е негативно, определено. Виждам го като полезен начин да опознаеш форумните личности.
8. Кое е най-красивото място в България, според теб? - Тридневната обиколка на природните забележителности на България съм я планирала за май месец и тогава ще мога да отговоря адекватно. За съжаление, не съм имала възможността да посетя адски много места, за които само съм слушала.
9. За коя кауза би си дала живота? - За детето (децата) си... когато го родя. На мнение съм, че човекът се реализира изцяло като такъв, само когато се раздаде за децата си.
10. Каква песен слушаш, докато отговаряш сега? - Буквално - никаква. Но в главата ми се върти Шон Кингстън - Beautiful Girls - днес я слушах някъде и ми се наби. Както и Crazy на Gnarlz-бля-бля-не-му-помня-името.
11. Подреди личен Топ 10 на форумци с най-откачени постове? - Емииии... малко трудно. Смяла съм се доста, когато съм чела мнения на Пора, на Дадо, Носферату, Бавария... (тук пропускам доста хора, за които не се сещам). Някои твои постове също са ми били доста забавни.
12. По-хитро - предскажи кои ще са следващите 5 баннати от форума (ако знаеш и за какво)? - Хаха, трудна задача :lol: Не знам кои, но сигурно ще да е заради масово дразнение на форумното общество... :roll: И преди съм казвала, че не разбирам защо хората си причиняват това. И мен пи4 ме дразнеше, но си реших проблема, като блокирах мненията му и системата не ми ги показваше. Даже разбрах за бана няколко дни след събитията.
13. (Традиционен) Какво е мнението ти за мен? - За теб не мога да дам мнение, не съм общувала с теб на живо. Имам мнение само за това, което чета в интернет. От самото начало ми направи впечатление, че си провокативен. Търсиш реакциите на хората. Предполагам, че е интересно занимание. =)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 22:54 
очарователен тормозник
Аватар

бонус-тракове:

А. Какво ти е мнението за другия разпитван тази седмица?
Б. По въпроса - кога ще се запознаем, ходиш ли на лекции изобщо?
В. С кой твой пост у форума се гордееш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 23:02 
лейди британска котка
Аватар

Kristo написа:
бонус-тракове:

Пускам ги в плеъра ;)

А. Какво ти е мнението за другия разпитван тази седмица? - Емиии, не го познавам лично, така че няма какво толкова много да кажа. Учи право, от другата тема разбрах, че му е било един вид детска мечта - това говори хубаво за него.
Б. По въпроса - кога ще се запознаем, ходиш ли на лекции изобщо? - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: Ама ти верно уцели... Напоследък си създадох навика да пропускам лекции. Или не ми се става рано, или не ми се излиза от кафето с приятелите. После не ме питай как уча, но то си е на моя глава. =)
А, по въпроса със запознаването - на някоя от бъдещите форумни срещи, може би...
В. С кой твой пост у форума се гордееш? - Не мисля, че съм успяла да кажа нещо кой-знае-колко значимо, с което да се гордея... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 23:08 
очарователен тормозник
Аватар

Г. Защо да учиш право и това да ти е мечта е хубаво нещо?
Д. Кога ще се видим на форумна среща, като май скоро не се очертава?
Е. Какви са ти впечетленията от форумците, дето си виждала по форумните, да знам дали да рискувам да дойда и аз?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 23:29 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Е, Кристо, ти не си ли ходил досега на форумна? Мислех, че си ветеран във форума :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 23:42 
лейди британска котка
Аватар

Kristo написа:
Г. Защо да учиш право и това да ти е мечта е хубаво нещо?
Д. Кога ще се видим на форумна среща, като май скоро не се очертава?
Е. Какви са ти впечетленията от форумците, дето си виждала по форумните, да знам дали да рискувам да дойда и аз?

Г - Защото ако постигнеш нещо, към което си се стремял дълго време, това означава, че си човек с реализирани амбиции. А нали знаеш - едно е да искаш, второ да можеш, пък трето и четъврто - да го направиш...
Д - Не съм казала, че ще е скоро. Сесия, кофти момент избра ;)
Е - Впечатленията ми са най-разнообразни. : ) Но като цяло хубави. Все пак трябва да се има предвид, че познавам много малка част от форумците (без да броя Мушмул, Валандин, Clandestine и fluffy cloud, защото с тях сме от един клас.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 00:10 
Живее, за да пише
Аватар

MidwinterSun написа:
Все пак трябва да се има предвид, че познавам много малка част от форумците (без да броя Мушмул, Валандин, Clandestine и fluffy cloud, защото с тях сме от един клас.)

Поооправка- ние бяхме най-хубавите в един клас 8) 8) 8)
Сега ако Павката го прочете товааааа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2009, 13:23 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
valandin написа:
Сега ако Павката го прочете товааааа

...щеше да потвърди и да каже: " Ъъъ, сладкишчета, да оставите по едно телефонче за връзка, а?" :lol: :lol: Особено за Влади, към него питаеше много топли чувства :lol: :lol: :lol:
Сис, я кажи, как се виждаш след 5 години?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '11: MidwinterSun, vol.4

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

thegirl

52

4635

19 Дек 2011, 20:31

Мила Преглежда последните мнения