Ехе, момичета, радвам се, че ви радвам
menina, мерси за поздрава, не я бях чувала
Какво дете беше? От лудетините с изранени колене, които се катереха по дърветата с момчетата, или малък мечтател, който обичаше да се усамотява, да чете и рисува? Разкажи какво обичаше да правиш като малка. С подробности. Ами, май бях някаква смесица. Много обичах да си играя - с братовчедка ми, с която сме израснали заедно като сестри, постоянно вършехме някакви бели вкъщи

. Като дете бях и супер общителна - заговарях всякакви хора, включително странни възрастни. Обаче го имаше силно застъпен и другия момент - от както се научих да чета, станах малък книжен плъх, поглъщах всичко, до което можех да се докопам (включително разни "книги за възрастни", които не би трябвало да ми се отразят добре на детското съзнание, ама пък като гледам, станах човек все пак

). Много рисувах също така - главно хора, на които измислях истории. Ама това с рисуването си беше нещо като традиция - особено лятото на село се събирахме една компания лапета, които половината време тичаха, другата половина правеха комикси

. И приказки пишех, и дневник започнах да си водя (което доведе до не малко часове, прекарани край прозореца в моята стая, мислейки си за всякакви работи и чувствайки се особено "пораснала", хаха). И така.
Но като цяло, бях кротко и възпитано момиченце, което по-лесно го хващаше съвестта след свършена беля. Брат ми в момента е коренно различен
FloWersOfEviL
Има ли нещо, което си преживяла и което тотално е разтърсило живота ти? Променило те е може би не чак драстично, но.. осезаемо. Ако има, бих се радвала да го споделиш : ) Нямам си. Което от една страна е добре, понеже в повечето случаи все кофти събития имат този ефект на осезаемо разтърсване. От друга, очаквам, че в мига, в който се влюбя за пръв път, ама наистина, ще бъда доста драстично променена