Поли! 
Нораа, спокойно, не съм те забравила, просто гледам да отхвърля сравненията преди въпросите, понеже са ми по-трудни.
1. С какво не би направила компромис? Не знам, аз съм отстъпчив човек като цяло и с доста неща бих направила компромис стига да си заслужава. Не правя компромиси когато видя, че не мога да очаквам същото от другата страна (това при положение, че говорим за отношенията м/у мен и още някой). Абе при всички положения не искам да давам твърде конкретен отговор, защото напоследък се оказва, че тотално съм пренаредила някои от принципите си.
2. Искаш ли собствена кола? Възнамеряваш ли да имаш? Искам, да. Някой ден ще имам, но за момента това е доста отдалечено в бъдещето.
3. Кой е последният изпълнител/изпълнителка/група, който те грабна? Хммм в интерес на истината не мога да се сетя... Може би Адел, но не съм сигурна, че тя е била последният.
4. Чий е следващият концерт, на който възнамеряваш да идеш? 
Аз и да възнамерявам то не зависи много от мен

Има много хора, които бих се размазала от кеф да чуя на живо. Като за начало пак бих отишла на Стинг, послее Роби Уилямс, Брайън Адамс, Бон Джоуви, Аеросмит, Адел, Риана...абее аз слушам доста комерсиална музика, така че вероятно има още доста, на които бих отишла.
5. Любим аромат за козметика? Хмм свежи, летни аромати...цвят на лотос, нар, не обичам много тежки аромати.
6. Дай топ 5 на (евентуални) съчетания за наргиле.Съчетания на какво? на различни видове тютюни или на тютюн с течност във вазата на наргилето?
7. Опиши форумните мъже с... неща за пушене (всякакви - дори чай ако щеш). 
Хъх, интересноо. Хммм.
Иво ще го пропусна по обективни причини пък и той носи опиятите в кръвта си, не му трябват други...
Евтим няма как да го асоциирам с друго освен с
това (Ефо, не ми се сърди, Нора ме накара)Ангел - за него нещо
кубинско
Георги e въздържател, ама едва ли би отказал една лула качествен
пушилист 
(сори, не намерих по-подходяща снимка)
Тони - какво друго, ако не
camelБоби - нещо нетрадиционно, като
ментов чайДимо ще е наргиле с тютюн с аромат на
ябълка Ники -
това8. Изгрев или залез? Залез. Рядко съм будна по изгрев.
9. Планина или море? Обичам планината. Обачеее моретооо, вълнитее, слънцето и горещия пясък

това е нещо друго...
10. Театър или кино? По често ходя на кино, но театъра ми е по-голямата страст.
11. Твърдо или бира? Или коктейли? О много зависи. Лятото пия доста биричка, но пък зимата не я поглеждам. Коктейли мога да пия по всяко време, те са си универсални. Ама пък и твърдо обичам...абе, само поводи да има, другото е лесно
12. Щори или пердета? Пердета. Дебели.
13. Какво не искаш да те питаме? 
Това, което не бих ви казала.