Всъщност, Кристо, ти нямаш идея колко "почти" прав си.
Виждате ми датата на регистрация, случи се между първи и втори курс, докато тъпеех един следобед в редакцията на "Паралели". Имам обаче и по-стара регистрация, с която имам сигурно десетина-двайсет мнения и чиято парола бях забравила. С малко асоциации и прочее си я припомних, дори влизах в акаунта си миналия месец. Забавно е, но не бих писала пак оттам. Преди да питате за ника - няма значение, минала история е. Обичам си Търговчето, пък и с него ме запомнихте/заобичахте/намразихте всички.
Преди много години (още преди да почна да пиша тук), пишех във форума на "Шоуто на Слави" - имах 2 приятелки, които бяха активни там и реших да видя какво пък толкова има. Оказа се, че - за мое учудване - има много на брой и много интелигентни хора, с които раздумката вървеше страшно качествено (дори повече, отколкото тук, смея да твърдя), но то това е нормално - повечето бяха 35-50-годишни. Като влязох в уни обаче, нямах време да пиша и когато след няколко месеца се сетих за форума и се появих, се беше случила някаква криза и повечето от другарчетата ми там бяха спрели да пишат. И тъй... Иначе още ми се иска да разбера що за човек беше ТРУПОНАРЕЗЕНинс - много странна и много интересна "птица".
През зимния сезон пишех и във форума на
http://www.biathlonworld.com - бистрехме биатон-въпросите. Ама вече не. Едно, че май го махнаха (форума, де - сайтът си стои и върши чудесна работа) и второ, че дори да е било за профилактика и да са го пуснали отново, бяхме 20 души и вече можех да предположа какво би казал всеки от тях по даден въпрос с удивителна точност. та така... писна ми просто. Иначе никът ми там беше
Ricco_Gross.