Дата и час: 16 Яну 2026, 15:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: "Мракът и дъщеря ми" - Сибин Майналовски (e-книга)
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2011, 17:18 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Изображение

Книгата "Мракът и дъщеря ми" от Сибин Майналовски съдържа 50 разказа и есета, написани в интервала между 1997 и 2011 години. Някои от тях са добре известни на читателите и любителите на фантастика, фентъзи и хорър по публикациите в сп. "Върколак", "Зона F", "Наука и техника" и др.

Книгата може да бъде закупена на СИМВОЛИЧНАТА цена от 2,00 (ДВА) лева от този линк.

Ако книгата ви е харесала и желаете да подкрепите финансово автора, може да направите дарение към автора посредством банковата сметка по-долу. ВИЕ сте тези, които определяте колко да дарите! НЯМА фиксирани суми - може да дарите от 1 лев до... колкото прецените. Благодарим ви предварително!

IBAN: BG16PRCB92301029645115
BIC: PRCBBGSF
Банка: ПроКредит Банк
Клиент: Сибин Симеонов Майналовски (296451)

Може да превеждате дарения и чрез PayPal на акаунт merlin74@gmail.com, както и през българската система ePay, като за целта цитирате клиентския идентификационен номер (КИН): 8712033344. На сайта на Българския Арт Портал има и онлайн-формуляри, които препращат директно към гореспоменатите две системи и по този начин ви улесняват максимално.

Благодарен съм ви за всяка сума по ваше усмотрение! :) Няма прекалено малка величина за изразяването на благодарност към автора, дори да е на цената на едно кафе или една бира...

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]