Дата и час: 16 Яну 2026, 11:21

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ПЕДАГОГИКА!!!
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2008, 22:15 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
ima pedagozi razbira se,no ne sas jelanie sa takiva \,ne e 4ak tolkova lesno kolkoto kazvat nqkoi.ob6to vzeta za vseki e razli4no za edni ko6mar za drugi uper.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2008, 23:59 
В началото бе словото
Аватар

lora_bel написа:
Колеги моля за помощ!!!!!!!!! Някой може ли да ми каже какво представлява изпита по обща психология при Евдокия Христова? Много е спешно, че с колегите ще я втасаме.чух нещо за тест със 120 въпроса, ама не знам колко е вярно.Ако някой знае нещо повече нека да драсне 2-3 реда. :?

Всъщност е 100 въпроса :) И то буквално!!!!! (поне миналата година) С по 5 варианта май бяха... (или 4 :roll:, всички затворени) и то някои отговори доста близки един до друг... Не стават за налучкване, ако на това разчитате - специално ни обясниха, че без да сме учили само с тото няма да хванем 3... та теста си е сериозен и покрива доста.
Хмм какво да ви кажа колеги... последния път на лекции ще ви кажат какво точно да учите и да четете - главно от христоматията и Сиймън и Кенрик сме чели... общо взето разчитайте на себе си, за да се подготвите... лекциите не бяха много полезни за самия изпит.. смисъл малко неща ги беше говорила ... даже в теста имаше разни неща, който за пръв път чуваме... но все пак отидете на няколко лекции де...
Напишете си и реферата, не го подценявайте и претупвайте :)
Иначе се минава, спокойно :) Ако не ме лъже паметта, нямаше много скъсани... друг е въпросът вие за каква оценка се борите :roll:
Късмет! :D

И да, кой ви излъга, че специалността е лесна и че ще си клатите краката \особено ако искате да се местите\ ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2008, 23:10 
В началото бе словото

Ей, мерси много за помощта!!!! Ще имаме предвид тези неща,особено за реферата защото колегите споменаха нещо за реферат, ама аз се надявах да няма такова нещо.Абе ще я избутаме някак.... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008, 23:48 
В началото бе словото
Аватар

Няма защо! :) Ако имате още някакви въпроси - свободно задвайте, ако мога ще помогна!
И не се стряскайте, просто с малко повече желание и старание, нещата стават :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008, 11:36 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
:) За щастие мина ни изпита по Психология...падна яко преписване :roll: Не знам дали ще свърши работа де.
Тя Лора каза,че е писала тук...но стигнахме до извода,че ние нямаме реферат :P Нали сме задочно.
Сега ме тормози социометричното изследване.Не разбирам някои неща как да ги направя...асистентката...хайде няма да обиждам жената ,но не беше много разбрана.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008, 13:55 
В началото бе словото
Аватар

gioiella написа:
:) За щастие мина ни изпита по Психология...падна яко преписване :roll: Не знам дали ще свърши работа де.
Тя Лора каза,че е писала тук...но стигнахме до извода,че ние нямаме реферат :P Нали сме задочно.
Сега ме тормози социометричното изследване.Не разбирам някои неща как да ги направя...асистентката...хайде няма да обиждам жената ,но не беше много разбрана.

А вие задочно ли сте? :) Това обяснява защо така рано преди редовната сесия се бяхте притеснили. Е, да логично е за вас да няма раферат, нямаше да ви плаша с него, ако знаех, че сте задочно.
И пак ли беше онзи откачен тест от 100 въпроса? Интересно ми е как сте преписвали :roll: но дано поне ви помогне :)
Имаш предвид изследването, което ви искат по педагоичеса социология ли? Това на мен ми беше любимото нещо :) Ако е същата асистентка, която беше и на нас - да малко неразбаро обяснява.... но всъщност не е трудно, ако му хванете логиката. Същото ли е условието - да отидете в един клас и да проучите взаимоотношенията между учениците и кои са популярните, изолирание и т.н.? За кога трябва да ви е готово? Ако имате няколко дена - да се ви обясня (може и наживо) каквото не вие е ясно? :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010, 11:06 
В началото бе словото

Здравейте, уча педагогика първи курс, може ли някой да ми каже по социолоия какъв е конспекта и как минава изпита , благодаря :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14