lora_bel написа:
Колеги моля за помощ!!!!!!!!! Някой може ли да ми каже какво представлява изпита по обща психология при Евдокия Христова? Много е спешно, че с колегите ще я втасаме.чух нещо за тест със 120 въпроса, ама не знам колко е вярно.Ако някой знае нещо повече нека да драсне 2-3 реда.

Всъщност е 100 въпроса

И то буквално!!!!! (поне миналата година) С по 5 варианта май бяха... (или 4

, всички затворени) и то някои отговори доста близки един до друг... Не стават за налучкване, ако на това разчитате - специално ни обясниха, че без да сме учили само с тото няма да хванем 3... та теста си е сериозен и покрива доста.
Хмм какво да ви кажа колеги... последния път на лекции ще ви кажат какво точно да учите и да четете - главно от христоматията и Сиймън и Кенрик сме чели... общо взето разчитайте на себе си, за да се подготвите... лекциите не бяха много полезни за самия изпит.. смисъл малко неща ги беше говорила ... даже в теста имаше разни неща, който за пръв път чуваме... но все пак отидете на няколко лекции де...
Напишете си и реферата, не го подценявайте и претупвайте
Иначе се минава, спокойно

Ако не ме лъже паметта, нямаше много скъсани... друг е въпросът вие за каква оценка се борите
Късмет!
И да, кой ви излъга, че специалността е лесна и че ще си клатите краката \особено ако искате да се местите\ ?